Projektlansering i Fylan – en super kick-off!

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation

VILKEN PROJEKTLANSERING! – alla var där (?) – nästan:-)…

Cirka ett hundra personer dök upp i vackra Fylan denna svala höstdag. Markägarna Carl Piper (Högestad & Christinehof Fideikommiss AB) och Thomas Stang (Röddingebergs Gård) hälsade välkomna. Länsöverdirekör Göran Enander från Länsstyrelsen i Skåne höll tal om vikten att värna våra vatten för att säkerställa framtidens vattenförsörjning. Ivan Olsson gav en introduktion till  projektet ”Målarmusslans återkomst ger friskare åar” och presenterade projektgruppen varefter en läcker sopplunch serverades vid lägerelden. Eftermiddagen ägnades åt mingel, praktiska och bitvis blöta övningar, naturguidning samt dressinåkning. – Om jag får säga det själv så var dagen både trevlig och givande. Ett stort tack till er alla som deltog!

Det var en skön blandning av besökare, –  35 naturvetare från Österportskolan (Ystad) deltog, lokala politiker och respesentanter från närliggande vattenråd och en intresserad allmänhet dök upp. Det mediala intresset var stort, SVT, TV4, Radio Kristianstad och Sydsvenskan, Ystad Allehanda, Trelleborgs Allenhanda mfl hjälpte oss med att lansera vårt projekt för en bredare allmänhet – kolla länkarna nedan…

  1. TV4 var där och filmade
  2. SVT bevakade evenemanget
  3. Sydsvenskan hade en riktigt bra artikel
  4. Skånska Dagbladet
  5. Sveriges Radio
  6. Ystads Allehanda var självklart där
  7. Sveriges Radio en gång till

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer

Senaste nytt från NRRV

Read feed