Presentationer – muntliga

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation

syntelejekidzen vid ån

Kidzen på Synteleje får en vattenpresentation vid ån; en show bestående av fisk, musslor och kräftor…

Det är inte alltid möjligt att leverera sina budskap i fält (som ovan) vilket oftast är optimalt ur pedagogiska skäl.  Istället får man förlita sig på traditionella kommunikationsforum som förhoppningsvis kan intressera publiken. UC4LIFE-projektet har muntligen presenterats framgångsrikt på olika konferenser, seminarier och andra sammankomster, såväl internationellt som nationellt. Nedan följer ett urval, främst i form av pdf:ade power-points men också i lite andra format…

Muntliga presentationer (ett urval)

Inlägget finns också på: Engelska

Tags:

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer