NY LIFE-Ekonom

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation, Skåne

Utanför EU’s kontor i London, kick-off LIFE-2013…

Nu har jag äntligen påbörjat min nya tjänst som EU-Ekonom för projekten UC4LIFE och SandLife på Länsstyrelsen i Skåne. Jag kommer närmast ifrån Malmö Stad där jag bl.a. har arbetat som ekonom på Malmö Skolrestauranger. Jag är gift, har två barn och två hundar. Några av Er har jag redan träffat och jag ser fram emot att träffa Er andra inom en snart framtid. Jag kommer att göra 2012-redovisningen tillsammans med Tina Näslund och efter det kommer jag att fortsätta på egen hand. Jag uppskattar om ni från och med nu skickar all mailkonversation även till mig. Jag återkommer med fler kontaktuppgifter när jag har fått tillgång till dem själv.

//Sara Sörensen

Inlägget finns också på: Engelska

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Ivan

    |

    Welcome/Välkommen Sara till UC-klubben

    //Ivan

    Reply

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer