Studenter på Fylan

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation

Sjutton Karlstad studenter i naturvårdsbiologi (och 50 kor) blev informerade om vårt LIFE-projekt allmänhet och Fyleåprojektet i synnerhet. Det är bara två veckor kvar innan det stora arbetet drar i gång… Spännande tider gav spännande frågor. Karlstad universitet utgör en viktig del av projektet, såväl forsknings- som undervisningmässigt. Spridningseffekter eftersträvas och mycket ny kunskap kan hämtas utifrån erfarenheter vunna via vårt arbete med Målarmusslans Återkomst – till gagn för människa djur och natur.

//Ivan C Olsson och Sara Ramslök

Inlägget finns också på: Engelska

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Sara Sörensen

  |

  Haha, Sara Ramslök!? 😉

  Reply

 • Sara Sörensen

  |

  Tack för en givande exkursion i det gröna, och blåa 🙂 Mailar dig ett par bilder till om du vill lägga ut!

  //Sara, kontorsråttan

  Reply

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer