Biologisk mångfald i Skåne 2013

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation

Konferens om biologisk mångfald i Skåne, 2013

Målarmusslan gav sitt bästa och dök ner i Fyledalen, med fokus på olika restaureringsåtgärder som genomförts, ekosystemtjänster och skolaktiviteter. Cirka 150 personer hade samlats för 2013 års upplaga av ”Biologisk mångfald i Skåne” i Höllviken.

Vi tackar arrangörerna; Naturskyddsföreningen, Skånes Ornitologiska och Mykologiska föreningar, Lunds botaniska förening, Entomologiska Sällskap, Länsstyrelsen i Skåne, Region Skånes Miljöförbund samt Studiefrämjandet som gjorde ett fenomenalt jobb!

#bms13

//I

Inlägget finns också på: Engelska

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer

Senaste nytt från NRRV

Read feed