Snart åtgärder i Lillån, Kvillsfors vid Emån?

Written by Ivan on . Posted in Emån, Kommunikation

jb at kvillsfors

 

 

 

 

 

 

Nu när i stort sett alla projekteringar är klara och ansökningshandlingarna för omprövningen av vattendomen nästan slutjusterad hade vi den 20 november det stora markägarmötet såsom ’tidigt samråd’ i Kvillsfors. 27 intresserade markägare, Vetlanda kommun och verksamhetsutövare kom till Kvillsfors skola i snögloppet på kvällen.

Jakob berättade om stormusslor i allmänhet och vår kära målarmussla i synnerhet. Projektet och dess delar och framför allt tidsplanen visades. Vi har ont om tid och åtgärderna måste startas upp våren/sommaren 2014! Även Emåförbundet och Skånska energi deltog och berättade om sina delar, dvs projekteringen och omprövningen av vattendomen som är förestående.

/Jakob

Tags: ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer