Vilket laboratorium!

Written by Ivan on . Posted in Målarmusslan

lab

Snart står ett skinande laboratorium färdigt för drift. Vår oberoende besiktningsman kunde konstatera han ”sällan hade upplevt ett så här gediget arbete” vid slutbesiktningen av anläggningen som är välplanerad, full med smarta lösningar och därtill robust. Vi tackar våra byggare för strålande prestationer.

Endast småjusteringar återstår, samt icke minst utrustning nödvändig för drift

Redan under april månad kör de första försöken igång, och under försommaren är ambitionen full produktion av musslor i kombination med spännande studier som rör vattenvård, fisk som musslor. Invigning planeras till augusti och tills dess efterlyses förslag på skylt (namn på labbet och ”musslig” layout)

För knappt ett år sedan…

Vi fortsätter att leverera!

//Ivan, Vips, Dan och Martin

Inlägget finns också på: Engelska

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer