NU BLICKAR VI FRAMÅT IGEN!

Written by Ivan on . Posted in Kommunikation

from above

Vår rapport har nått sina avsändare i Bryssel och Riga! Vi har redan restaurerat vattendrag med positiv effekt på en sträcka av > 200 km, motsvarande >300 ha flodplan och mer än nio miljoner musslor har satts ut. Elva tusen personer, och 1000 skolbarn har hört talas om målarmusslans återkomst. Många följer oss på twitter. Rapporten är en faktaspäckad nagelbitare med hög hastighet som visar hur mycket jobb vi har lagt ned. Hela projektgruppen ska ha beröm i samband med rapporteringen, vilket slutspurt!

LÄS DEN!

Nu blickar vi framåt. Fokus på de sista restaureringsåtgärderna, dokumentation, invigningar, Lekmannarapporter, Handbok, tekniska rapporter, internationell konferens, skolaktiviteter, skyltar, utsättningar av musslor, undersökningar och kommande LIFE-projekt…

//Ivan

Trackback from your site.

Leave a comment

Fyll i siffran som saknas först *

Samarbetspartners & Finansiärer